Modern kandallók építése, kandallóépítés
Klasszikus kandallók építése, kandallóépítés

Bemutatkozás

A Zenit Kandallónál 25 éve foglalkozunk kandallók, cserépkályhák, kemencék és kerti konyhák tervezésével és építésével. Az évtizedek alatt megszerzett tudásunkkal és tapasztalataikkal a legmagasabb minőséget képviseljük e tekintetben. Ügyfeleink igényeit szem előtt tartva mindig a legjobb megoldást kínáljuk, tanácsadással és 3D tervezéssel segítjük a szükséges döntések meghozatalát.

Legfontosabb értékeink:

  • Megbízóink hosszú távon számíthatnak ránk. Szervizszolgáltatásunk keretében biztosítjuk a kandallók, cserépkályhák, kemencék és kerti konyhák műszaki átvizsgálását, gondoskodunk a szükséges karbantartásról.
  • Minőséget képviselünk, ezért bátran vállalunk minden kandallóra, cserépkályhára, kemencére és kerti konyhára 5 év garanciát.
  • Megbízhatóság és tisztesség: Nem csupán 25 éves fennállásunk bizonyítja megbízhatóságunkat és az általunk kínált magas minőséget, de a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Korrekt Partner végjegyét is elsőként nyertük el a tisztességes kereskedői és szolgáltatói magatartás elismeréseként.
Cserépkályha építő Eger, Heves, Nógrád, Pest, Budapest, Borsod megye
0
év tapasztalat
0
kandalló-, kemence- és cserépkályha-építés
0
kandallótűztér
0
év garancia

Válogatás az általunk a 25 év alatt épített kandallókból, cserépkályhákból, kemencékből és kerti konyhákból

REFERENCIÁK

Ha kérdése van vagy építtetni szeretne...

KERESSEN MINKET!