adria budapest pilis san-marino venusz

Adria kandalló

Budapest kandalló

Pilis kandalló

San-Marino kandalló

Vénusz kandalló

 

pantherm-68f2 pantech 80 evo másolata panaqua-30f2

 

pantherm-68

PANTHERM öntvény fatüzeléses tűztér család

A hosszú élettartamot az egyedülállóan vastag öntvény falak, a fokozottan jó anyagminőség, és a kiváló minőségű szerelvényezés biztosítja. A nagy tömeg és a nagy hőleadó bordák magas hőleadó felületet adnak. Adott kategóriában a tűztér a legnagyobb súllyal rendelkezik. A termék a legszigorúbb és legújabb TÜV európai normás vizsgálatokon a legjobb minősítést kapta. A magas tűztér kúp minimálisra csökkenti a befüstölés lehetőségét. A légfüggöny hosszan tisztántartja az üveget.A pillangószelep magas hatásfokot és jó szabályozhatóságot garantál.

 magyartermek    7ev

 
 

panaqua-25

 

PANAQUA fatüzeléses, központi fűtéses tűztér család

A hosszú élettartamot az egyedülállóan magas falvastagság (5mm), a fokozottan jó anyagminőség és a kiváló minőségű szerelvényezés biztosítja. A kitűnő szerkezeti megoldások és a magas szabályozhatóság nyújtja a magas 80 %-os hatásfokot. A termék a legszigorúbb és legújabb TÜV európai normás vizsgálatokon a legjobb minősítést kapta. A magas tűztér kúp minimálisra csökkenti a befüstölés lehetőségét. A légfüggöny hosszan tisztántartja az üveget.

magyartermek    5ev

 

 

 

 

pantech 100 evo u ld

PANTECH EVO zárt, folytonégő tűztér család

A PanTech EVO tűzterek a Technical saját fejlesztésű evolúciós kandallóbetétei, melyek levegőellátó rendszere képes akár 10 órás égési időt biztosítani a tűztérnek, a külső égési levegő csatlakozó modulnak köszönhetően a kandallónk a lakás légterétől teljesen függetlenül üzemel. A tűzterek hatásfoka meghaladja a 80%-ot és az elérhető legmagasabb TÜV minősítéssel rendelkeznek. Formatervezésére jellemző a diszkrét kezelő szervek,maximális üveg felület,NERO üvegezés. Ez a tűztér már a jövő elvárásainak megfelelő technológiai fejlesztéssel készült.

magyartermek   5ev